Gyors áttekintés a tanfolyamaink között  

A Nails 2000 az egyike a professzionális képzések, tréningek területén. A programok mindenre kiterjedo szemináriumokat tartalmaznak kezdoknek és már profi körmösök számára is.

Melyik képzés a megfelelo számomra?

Természetesen örömmel konzultálunk önnel telefonon keresztül, hogy információkkal szolgáljunk a szemináriumainkkal kapcsolatban.

A következo lehetoségek közül választhat:

Mukörmös vagyok, tovább szeretném képezni magam!

A 3-napos Porcelán Intenzív szeminárium megtanítja önt, hogy széles köru ismeretekkel rendelkezzen az akril technológia területén (Masterclass). Specialisták segítik önt. Meglévo mukömös stúdiók részére ajánljuk széles köru képzési programunkat, termékbemutatóinkat, marketinges tanácsadásainkat. Hívjon minket ...segítünk!

Újra mukörmösként szeretnék dolgozni egy szalonban!

Ebben az esetben a 4 napos Prémium körmös szemináriumunk megfelelo számára. Ezt a szemináriumot azoknak ajánljuk, akik nem elégedettek tudásukkal, vagy csak újra fel szeretnék frissíteni. Négy nap alatt kello tudást, gyakorlatot szerezhet a sikeres szakmájához. Információkat itt találhat a tanfolyammal és az árával kapcsolatban.

Okleves mukörmösként szeretnék dolgozni, késobb szalonban!

Ebben az esetben a 2 napos Professzionális zselés szemináriumunk megfelelo számára. Ez a szeminárium megtanít mindent, amit a zselérol tudni lehet, elméletben és gyakorlatban is. Majd késobb tovább képezheti magát különbözo tanfolyamainkkal, mint például a Nailart szeminárium. Információkat itt találhat a tanfolyammal és az árával kapcsolatban.

Kello tudással rendelkezem, de még többet szeretnék tanulni!

Ebben az esetben az 1 napos Teljesítményorientált Intenzív Szeminárium a megfelelo számára. Itt még egyszer átvesszük a legfontosabb lépéseket és a hibalehetoségeket. Információkat itt találhat a tanfolyammal és az árával kapcsolatban.

Rövid ido alatt szeretném elsajátítani!

Ebben az esetben az 1 napos Teljesítményorientált Intenzív Szeminárium a megfelelo számára. Az alapveto tecnikákat tanulhatja meg a mukörömépítés területén, gyakorlat orientált képzés keretében. Információkat itt találhat a tanfolyammal és az árával kapcsolatban.

Privát képzés csak számomra!

Egy termékbemutató szemináriummal nyújtunk segítséget, hogy megismerje a Nails 2000 termékeit. Információkat itt találhat a tanfolyammal és az árával kapcsolatban.