A legfontosabb adatok ... impresszum

Levelezési cím:
Nails2000 Hungary
Pahanovné Egri Zsanett, ügyvezeto
Dunaújváros 2400
Dózsa Road 25

Telefonszám: +36 30-975-8676
Fax: + 36 25-282-354

E-Mail: ezsanett@nails2000.net
Internet*: www.nails2000.hu

Jogi nyilatkozat: Annak ellenére, hogy gondos ellenőrzésünk alatt áll, nem vállalunk felelősséget a külső linkek tartalmáért. A linkelt oldalak tartalmaiért az üzemeltetőik felelősek.

A tartalomért felelős:
Pahanovné Egri Zsanett ügyvezeto (cím fent).

A webhely tartalma jogilag védett. A Nails2000 írásbeli felhatalmazása nélkül az oldal tartalmát másolni vagy felhasználni semmilyen formában, akár elektronikus úton sem lehet.

Copyright by Nails2000 Germany.

Adatfelhasználási szabályzatunkkal kapcsolatos kérdéseiddel és panaszaiddal fordulj hozzánk. Az Egyesült Államokban vagy Kanadában élők a Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025 postacímet használhatják. Az Egyesült Államokon és Kanadán kívül élő felhasználóink a Facebook Ireland Ltd., Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Írország postacímet használhatják.

Az Adatfelhasználási szabályzatunk szerint cookie-kat használunk arra, hogy hirdetéseket mutathassunk neked a Facebook oldalain, illetve egyéb webhelyeken. Nem használunk cookie-kat a harmadik fél által üzemeltetett weboldalakon való böngészési szokásaid tartalmazó profil létrehozásához annak érdekében, hogy hirdetéseket mutassunk neked. Előfordulhat azonban, hogy anonim vagy aggregát adatokat használunk a hirdetések általános fejlesztésére, továbbá az új és már meglévő termékek és szolgáltatások tanulmányozására, fejlesztésére, illetve tesztelésére. A Facebook adatgyűjtésről, valamint a további feldolgozásukról szeretne többet tudni, olvassa el az adatfelhasználási szabályzatát.

Ha nem szeretné, hogy a Facebook információkat gyűjtsön honlapunkon keresztül, be kell jelentkeznie, mielőtt meglátogatja honlapunkat a Facebook-on.Nails2000.... mindig jobb ötletekkel!